Hey iedereen,

Vandaag was een drukke maar fijne dag.
Vanochtend vroeg wakker gemaakt door de overbuurman die met een drilboor aan het werken was, maar ik ben nog wel blijven liggen tot 11u30. Amai, dat deed nog eens deugd. Lang geleden dat ik nog een goede nacht heb gehad en ook deze keer niet zo geweldig geslapen. Hopelijk volgende nacht beter, ik vrees er voor.

Na de middag was het familiefeest voor mijn papa en 2 van mijn broers. Dit was super gezellig en veel te druk voor mij. Nu weet ik weer waarom ik dit soort momenten liefst oversla. Al kan ik er ook wel van genieten om samen met de familie te praten en taart te eten.

Op dit moment is het 21u45 en ben ik doodmoe. Ik ben terug in mijn kamer in Kortenberg waar het nu heel stil en leeg is, doordat ik geen kamergenoot meer heb. Zij is vrijdag op ontslag gegaan. Ik ben echt heel erg blij voor haar, maar mis haar hier al wel.
Ik heb geprobeerd om elke dag een vlog te maken, maar wow daar ben ik echt slecht in ☻.
Ik heb dus besloten om het toch op papier te zetten en in plaats van te vloggen, te bloggen. Dit vind ik veel makkelijker en gaat veel vlotter dan het filmen. Ik ga ook proberen om er elke dag een tekening of schilderij bij te zetten dat ik zelf gemaakt heb.

Ik hoop natuurlijk dat jullie het fijn vinden dit te lezen en hopelijk tot morgen ♥.

Xxx Winde

Zondag 27/01/’19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *