Hey iedereen,

Alweer lang geleden dat ik nog geschreven heb. Sorry hiervoor…
Ik wou jullie wel up to date houden maar had zoveel aanvallen dat ik er niet meer toe gekomen ben. Meestal schrijf ik namelijk ’s avonds. Ik was gewoon zo moe dat ik elke keer al sliep of een aanval kreeg op het moment dat ik normaal schrijf.
Bij deze dus weer een nieuwe blog. Hij gaat niet zo lang zijn vandaag, want het is alweer vrij laat en ik ben nogal moe.

Afgelopen week was heel zwaar voor mij, ik had veel aanvallen zonder te weten wat de aanleiding was. Dit is lastig… Ik ga mentaal ook gewoon terug steeds meer achteruit. Ik weet niet hoe ik dit nog 2 weken volhoud hier. Misschien moet ik toch vroeger op ontslag gaan?
Moeilijk om te beslissen. Ik denk dat ik probeer de volgende 2 weken vol te houden en door te zetten. Daarna eindelijk terug naar huis. Bijna 5 maanden ben ik dan niet thuis geweest. Dat is veel te lang. Ik wil terug leuke dingen doen en niet hele dagen therapie volgen. De therapie├źn hier helpen mij toch niet echt vooruit…

Ik ga nu slapen. Ik probeer terug vaker te schrijven, ook al heb ik het lastig.

Slaapwel iedereen

Xxx Winde

Zondag 10/03/’19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *