Hey iedereen,

Ik ben net terug thuis van “13 de musical”. Wat een prachtige voorstelling! Jammer dat het de laatste show was, anders zou ik jullie zeker aanraden om te gaan kijken.
Voor de rest heb ik een niet zo geweldige dag… Ik ben veel aan het piekeren over de opname die morgen start. Ik zie het compleet niet zitten en heb er mega veel stress voor. Ik wil niet weeral weg thuis, ik ben juist terug. Weeral een nieuwe plek met nieuwe mensen. Ik heb hier geen zin in. Ik wil gewoon thuis blijven en leuke dingen doen.
Soms heb ik het gevoel dat dat nooit meer gaat lukken. Ik ben nu al 3 maanden niet thuis, buiten dan de weekends en af en toe een woensdagnamiddag. Ik wil gewoon terug leven zoals een normaal meisje van 18 zou doen.
Ik ben echt bang dat deze opname mijn situatie erger gaat maken, of dat ze aan andere doelen willen werken dan ik wil. Zij focussen namelijk heel erg op de zelfstandigheid van een persoon, maar ik heb daar op dit moment niet zoveel nood aan. Ik wil alleen dat mijn aanvallen minderen, dat ik minder stress en angsten heb en dat ik terug naar school kan gaan.
Ik weet gewoon niet of deze dingen haalbaar zijn binnen een opname van 6 weken. Dus ik weet ook niet of ze me wel gaan kunnen helpen.
Pffff……… Het leven is soms echt te ingewikkeld.

Ik moet nu gaan eten en daarna verder mijn spullen inpakken, dus waarschijnlijk schrijf ik morgen pas verder. Ik laat jullie sowieso weten hoe mijn eerste dag in opname is geweest en hoe het daar loopt.

Geniet van jullie zondagavond

Xxx Winde

Zondag 10/02/’19

Eén gedachte over “Zondag 10/02/’19

 • 11 februari 2019 om 9:28 am
  Permalink

  Dag Winde,
  ik lees hier je verhaal op maandagvoormiddag, dus waarschijnlijk ben je al op je nieuwe bestemming.. Weet dat er echt veel mensen supporteren voor jou, misschien voel je deze energie tot waar je bent, of misschien niet.. In elk geval duimen we méé dat je je droom om terug gewone dingen te kunnen doen mag waarmaken. Weet ook dat je een straffe madam bent in je kern en er zijn heel veel mensen die je graag zien en willen steunen..
  Ik wens je alle goeds toe en duim met je méé..

  groetjes
  greet

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *