Hey iedereen,

Super fijne dag achter de rug. Jammer dat ik dan toch weer terug naar het ziekenhuis moest…
De dag is rustig begonnen, de broers waren naar een rommelmarkt samen met papa en mama was cup cakes aan het bakken voor het feest. Ik heb dan wat tijd voor mezelf gemaakt, lekker ontbijtje klaargemaakt, een gezichtsmaskertje opgedaan en wat gechat met vrienden. ’s Middags hebben we dan super lekkere lasagne gegeten, hier had ik echt al een tijdje veel zin in, dus dat vond ik fijn.

In de namiddag was er een familiefeest voor mijn mama haar verjaardag. Ze verjaart dinsdag. Het was echt heel gezellig. We hebben taart en cup cakes gegeten en gezellig gebabbeld. Mijn kleine nichtje van 3 jaar was er ook dus ik ben vooral met haar bezig geweest. We hebben gekleurd en zijn naar de speeltuin geweest. Dit was heel fijn, maar ook heel druk.

Morgen terug therapie… Ik heb hier niet zoveel zin in, maar ja… Wat moet dat moet.

Nu nog even genieten van de rustige avond en dan slapen.
Geniet nog van de avond

Slaapwel

Xxx Winde

Zondag 03/03/’19

Eén gedachte over “Zondag 03/03/’19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *