Hey Hey,

Vandaag gewoon een rustig dagje gehad. Geen onverwachtse bezoekjes aan spoed deze keer ☻
In de voormiddag was ik nog in gasthuisberg in de namiddag mocht ik naar huis.
Ik ben om 8u opgestaan vanochtend, wat heel vroeg is voor mijn doen, zeker op zaterdag. Ik was ook nog heel moe dan, maar moest op tijd gaan ontbijten en medicatie nemen. Na het ontbijt terug in mijn bed gekropen met een film om rond 12u opeens wakker te worden zonder te weten dat ik in slaap gevallen was. Kan eens deugd doen zeker ☻

Ik was nog de enige van groep A en B die aanwezig was voor het middageten dus heb ik samen met groep 1, 2 en 3 gegeten. Groep A en B zijn de mensen met combinatie van lichamelijke en psychische klachten, groep 1, 2 en 3 zijn de mensen met eetstoornissen. Ik vond het best fijn om een keer met de meisjes met eetstoornissen samen aan tafel te zitten. Zij komen namelijk wat meer in de buurt van mijn leeftijd. Het confronterende was wel dat ook ik nu mijn bord helemaal moest leegeten, want deze meisjes worden verplicht om dat te doen. Als ik dan mijn bord niet leegeet is dat niet eerlijk tegenover hun.
Om 13u mocht ik dan naar huis vertrekken tot morgenavond 20u30.
Deze namiddag zijn mama, papa en ik gaan shoppen en iets gaan drinken. Dit was de perfecte activiteit voor het mooie lenteweer van vandaag. ’s Avonds hebben we dan gezellig met z’n allen frietjes gegeten.
Daarnet waren we in de zetel nog wat gênante foto’s en filmpjes aan het bekijken van een paar jaar geleden. Dat was echt super gezellig en fijn om met het hele gezin te doen.

Nu zit ik deze blog te schrijven omdat ik heel erg moe ben en jullie toch nog wat up to date te houden.
Morgen een nieuwe blog

Slaapwel

Xxx Winde

Zaterdag 16/02/’19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *