Hey hey,

Alweer een week geleden dat ik nog iets geschreven heb. Oepsie, dat was niet helemaal de bedoeling maar ja. Wat gebeurd is, is gebeurd.
Er zijn veel dingen veranderd de voorbije week. Hier een update ☻
Maandag is mijn nieuwe lieve kamergenote Sophie naar een eenpersoonskamer verhuisd en kreeg ik dus alweer een nieuwe kamergenoot. Met deze kamergenoot klikte het iets minder goed dan ik had gehoopt. Woensdag kreeg ik opeens telefoon van MBU: “Dag mevrouw, u zou maandag kunnen starten hier in opname.” Ehm… Dit kwam compleet uit het niets. Ik dacht dat ik nog 4 weken moest wachten. Ik dacht dat ik nog wel meer tijd had voor mijn volgende opname. Mijn eerste impuls was dan ook om te zeggen dat ik niet zou gaan.
Uiteindelijk heb ik teruggebeld en toch ingestemd met een opname vanaf maandag, na een gesprek met mijn individueel verpleegkundige. Ik was echt helemaal in de war en overstuur. Alles ging zo snel opeens.
Ik heb dan besloten dat ik donderdag al met ontslag wou gaan zodat ik nog een paar dagen thuis kon zijn voor mijn nieuwe opname. Oh, ik haat afscheid nemen. Ik ga alle mensen daar zo missen ♥
Voordat ik afscheid heb genomen in Kortenberg heb ik nog iets heel impulsief gedaan. Ik heb een nieuwe tattoo ☻ 

Ik ben dus sinds donderdag thuis. Terug in mijn eigen bed slapen, samen eten met het gezin, de kat kunnen knuffelen,… Gisteren ben ik dan nog naar OTL geweest en vandaag heb ik gewoon een rustig dagje thuis. Waarschijnlijk ga ik al wel beginnen met mijn spullen terug in te pakken voor maandag, want morgen ga ik met mama nog naar een musicalvoorstelling.

Geniet van jullie weekend allemaal!

Xxx Winde

Zaterdag 09/02/’19

2 gedachten over “Zaterdag 09/02/’19

 • 9 februari 2019 om 2:01 pm
  Permalink

  Veel succes bij MBU! Ik hoop dat je je snel beter voelt. Mooie tatoeage trouwens.

  Beantwoorden
 • 9 februari 2019 om 11:21 pm
  Permalink

  Hey Winde, fijn dat ik mijn zusje zo kan volgen. Veel succes daar op de MUB en love your tattoo.
  Grts Lotte?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *