Hey iedereen,

Ik ben echt super moe op deze moment, maar wou toch nog eventjes een korte mini update geven.
Ik heb echt een super fijne namiddag achter de rug. Ik ben met mijn jongste broer (Itse, 13) naar een park/bos bij ons in de buurt geweest en daar kwamen we een oud leerkracht van Itse en mij tegen. Ik heb les van haar gehad toen ik in het 5de en 6de leerjaar zat en mijn broer toen hij in het 5de leerjaar zat. Ze zat aan een picknickbank fluitjes te maken van vliertakken. We zijn dan bij haar gaan zitten, hebben meegeholpen met de fluitjes en een hele fijne babbel gehad.

Ik ben nu net terug van de musical les. Die was ook heel erg fijn, maar ook heel lastig. Ik heb namelijk een redelijk heftige aanval gekregen en kon na mijn aanval ook niet direct terug bewegen. Dit maakt het lastig in het begin om te communiceren want praten gaat nog niet dan. Gelukkig is dat de eerste functie die terug komst, anders zou ik het nog erger vinden.

Tot hier hou ik het voor vandaag, ik moet nu echt gaan slapen.

Slaap zacht iedereen

Xxx Winde

Woensdag 27/02/’19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *