Hey iedereen,

Ik weet het, het is alweer veel te lang geleden dat ik nog iets geschreven heb voor de blog. Sorry hiervoor.

Mijn laatste weken in Gasthuisberg waren niet echt aangenaam en daardoor ben ik terug in een negatieve spiraal terecht gekomen. Dit maakte dat ik geen zin had om nog dingen te doen en ik dus ook niks meer heb geschreven.
Sinds maandagavond ben ik thuis en nu gaat het gelukkig alweer wat beter. Het is best raar om terug thuis te zijn na 5 maanden in opnam te zitten. Soms voelt het alsof thuis mijn thuis niet meer is. Hopelijk vervaagt dit gevoel stilaan en kan ik me terug meer aanpassen aan het leven thuis. Ik mis vooral de vele mensen met wie je af en toe een babbeltje kon doen, die in een beetje dezelfde situatie zitten als ik. We hebben wel een groeps-chat waarin we elkaar steunen en af en toe nog berichtjes sturen. Hier haal ik nog veel steun uit, gewoon omdat ik weet dat ook zij er voor me zijn als ik dat nodig heb.

Ook is het wel wat aanpassen aan de regeltjes thuis, in het ziekenhuis kun je zowat alles doen waar je zin in hebt, thuis gaat dit niet. Ook had ik in het ziekenhuis meer ‘alone-time’ en heb ik dat thuis wat minder. Het is wel heel fijn om terug meer met het gezin samen te zijn en terug meer vrije momenten te hebben waarop ik met vrienden kan afspreken.

Dit weekend ga ik naar een hele toffe vriendin in Gent die ik alweer veel te lang niet gezien heb. Daar komt ook een andere vriendin zaterdag en misschien nog mensen die ik ken zondag. Dus dit wordt echt mega gezellig! Ik kijk er echt al naar uit.

Ik ga terug proberen regelmatiger te schrijven. Dagelijks gaat sowieso niet altijd lukken maar ik doe mijn best. Als ik geen zin/tijd heb om te schrijven zal ik proberen om wel een schilderij of gedicht te posten, zodat ik toch terug wat actiever ben op de blog.

Geniet van jullie weekend!

Xxx Winde

Vrijdag 05/04/’19

3 gedachten over “Vrijdag 05/04/’19

 • 5 april 2019 om 5:21 pm
  Permalink

  Fijn dat je weer thuis bent. Ik kijk zeker uit naar schilderijen en gedichten… Je maakt zo mooie dingen.
  Liefs,
  Katrien

  Beantwoorden
 • 5 april 2019 om 8:52 pm
  Permalink

  Altijd zo fijn wat van je te horen Winde. Ik dacht dat je nu physiotherapie ging volgen na de ontdekking dat je FNS hebt. Dat is toch de behandeling of heb ik dat fout? Ik was zo happy dat ze eindelijk weten wat je hebt en dan ook de juiste behandeling kunnen starten of had ik dat fout?
  Thuis geen rust genoeg…tentje in de tuin……nogal koud wel . Klein caravanneke ? ?
  Veel liefs.
  Wiske

  Beantwoorden
  • 8 april 2019 om 5:43 pm
   Permalink

   Wel in België zijn de behandel opties nogal beperkt maar ik krijg wel lichaamsgerichte therapieën in het therapiecentrum waar ik ga. We weten al een tijdje dat het FNS is maar ik had er nooit een duidelijke uitleg voor gevonden, tot dat filmpje dat ik dan gedeeld heb.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *