Hey iedereen,

Vandaag was/is een fijne dag. Ik ben op dit moment in m’n therapie centrum in Herent aan het wachten tot mama mij komt halen en dan, jammer genoeg, terug naar Kortenberg brengt. Oh, ik zou zo graag naar huis gaan en mijn leven terug oppikken, leuke dingen doen met vrienden en familie. Maar ja, zo gemakkelijk is het leven blijkbaar niet.
Nu terug naar mijn dag hier. Ik heb een heerlijke massage gekregen en fijne gesprekken gehad. Het eten is hier ook altijd lekker. We kregen vandaag soep en pannenkoeken, naast de eigen maaltijd die je altijd moet meenemen. Dus ik heb veel gegeten. Veel te veel.

Ondertussen ben ik weer in Kortenberg en zit ik in mijn bed nog een film te kijken (nu natuurlijk niet want nu ben ik dit aan het schrijven ☻). Mijn kamergenote, Sofie ligt ook al in bed, we zijn nog wat aan het praten. Echt super gezellig. Ik ben blij dat het goed klikt met haar want daar had ik wel schrik voor nadat L. weg ging. Met L. had ik een hele fijne band, zo jammer dat ze weg is. Ik hoop dat het goed gaat met haar. Misschien moet ik morgen een berichtje sturen.
Ik ben nogal moe dus ga hier afronden.

H.O.P.E.
Hold On Pain Ends

Slaapwel

Xxx Winde

Vrijdag 01/02/’19

Eén gedachte over “Vrijdag 01/02/’19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *