Hey iedereen,

Vandaag geen uitgebreide blog. Ik ben nogal moe, want we hadden veel te doen vandaag. Bijna 6 uur therapie op een dag is misschien toch wat overdreven ☻ Voor de rest heb ik nog veel gepiekerd over dezelfde onderwerpen als de voorbije dagen.
Ik heb de psychologe hier aangesproken over het feit dat ik teveel in mijn hoofd kruip en dat het zou helpen als ik zit te tekenen tijdens de sessie. Ze heeft hiervoor toestemming gegeven, maar begon dan tijdens de sessie over het schrijven tijdens haar sessies en dat ze dat niet fijn vindt. Ze vindt dat het een manier is om jezelf af te leiden en niet bezig te zijn met je eigen emoties. Bij mij is het juist een manier om mijn emoties te verwerken. Ik ga dit ook nog bij mijn individueel verpleegkundige, maar zij werkte niet vandaag. Ook met de arts ga ik dit nog bespreken, want zoveel verbale sessies kan mijn hoofd niet meer aan.
Morgen ga ik waarschijnlijk verder met dit onderwerp, maar nu is het echt slaaptijd.

Slaapwel iedereen

Xxx Winde

Maandag 25/02/’19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *