Hey iedereen,

Weer een heel vermoeiende dag achter de rug. Veel therapie en volgens mij te veel gedaan voor mijn lichaam. Ik ga er terug naar moeten luisteren want ik heb er veel last van. Buikkrampen, hoofdpijn, …

Er komen veel emoties naar boven bij mij en bij de rest van de groep waardoor de sessies redelijk zwaar zijn. Wel heb ik echt een goed gevoel bij mijn groep en vind ik het fijn dat we alles kunnen delen. We hebben therapie gehad over (seksuele) relaties vandaag, maar die heb ik niet helemaal gevolgd. Ook hadden we het bij psycho en bij ergo over kwaadheid en frustraties, hoe we dit moeten uiten en hoe we ermee moeten omgaan. In de namiddag hadden we dan ook nog beweging op maat, hier hebben we gebasket. Dat was met groep A en B samen en was ook heel gezellig.

Morgen heb ik gezinstherapie met mijn mama en broertjes, papa kan er morgen niet bij zijn. We hebben wel nog een ander gesprek gepland zodat hij er wel bij kan zijn. Ik ben heel benieuwd hoe het gesprek morgen gaat verlopen en waar we het vooral over gaan hebben.

Iemand uit de groep van eetstoornissen heeft vandaag mijn nagels gelakt, het klikt echt heel goed met haar. Ze is nog maar 15 maar al zo volwassen en zoveel aan het nadenken over van alles. Lijkt me niet makkelijk. Ik vind dat ze heel knap omgaat met haar eetstoornis en ze echt goed haar best doet om er terug uit te geraken. Ik denk niet dat ik zo sterk zou kunnen zijn. Ik ben echt meer respect beginnen krijgen voor mensen met een eetstoornis. Ze hebben eigenlijk gewoon een andere copingstrategie voor hun problemen, net als zelfverwonding (waar ik mee geworsteld heb). Het zijn beide geen goede copingstrategieën, maar ja ik denk dat iedereen dat ook wel beseft.

Dat was het weer voor vandaag. Nu nog even de rust nemen die ik overdag niet genomen heb en dan hopelijk morgen wel meer rust nemen.

Slaapwel iedereen

Xxx Winde

Maandag 18/02/19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *