Hey iedereen,

Ik schrijf nog eventjes snel een blog vandaag. Ik heb net een redelijk hevige aanval achter de rug met verlamming enzo… Deze aanvallen vind ik echt verschrikkelijk, maar de verpleegkundigen van deze avond gingen er heel fijn mee om. We hebben ondanks de aanval en het feit dat ik niet kon praten heel veel gelachen (voor zover dat dat kon zonder te kunnen bewegen).

Ze waren gelukkig slim genoeg om toch een manier te vinden om met mij te communiceren. Dit deden we aan de hand van knipperen met mijn ogen: 1 keer knipperen is nee, 2 keer knipperen is ja. Hierdoor kon ik praten zonder te kunnen praten. Dit zorgt ervoor dat ik me toch meer op mijn gemak voel dan anders. Communicatie blijft het belangrijkste wat een mens nodig heeft.

Hier ga ik het bij laten voor vandaag. Ik weet dat het kort is maar ik ben zo moe van die aanval dat ik echt elk moment in slaap zou kunnen vallen.

Geniet nog van de avond

Xxx Winde

Maandag 11/03/’19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *