Hey iedereen,

Vandaag aangekomen in mijn nieuwe kamer voor de komende 6 weken. Mijn kamergenote is een hele vriendelijke vrouw die wel wat ouder is dan ik, maar dat vind ik geen probleem. Ik heb al een heleboel mensen gezien en iedereen lijkt me hier wel vriendelijk. Ook heb ik vandaag veel te veel informatie gekregen, dus ik ben alles nog eventjes aan het verwerken.
Ik had al een gesprek met de arts assistent en met mijn volgverpleegkundige, alle 2 vriendelijke mensen die het wel goed met mij voor hebben denk ik.
Tot nu lijkt het hier dus redelijk mee te vallen.
Ik heb nog geen therapie gehad dus daar heb ik nog wel wat stress voor, maar we zien wel wat het geeft.
Waar ik nog het meeste schrik voor heb is voor de fietsproef die we moeten doen. Deze moeten we doen om onze conditie en uithouding te testen. Ik heb gewoon schrik dat mijn conditie super laag is en dat wil ik niet.
Vanavond hebben we nog familieavond, mijn mama komt en misschien ook mijn broertjes.

Het eten is hier zoveel beter als in Kortenberg! Ik heb zelfs een soort van kunnen genieten van mijn ziekenhuis maaltijd. Al was die niet zout genoeg en de worteltjes veel te droog. Maar ja, het blijft ziekenhuiseten hè ☻

Ik weet niet wat ik vandaag nog ga doen, ik heb geen therapieën meer vandaag en morgenvoormiddag ook niet. Waarschijnlijk dat ik dan wat ga netflixen of schilderen of zo. Ik zie wel hoe ik mijn tijd invul.

Geniet van jullie week, hopelijk is die net zo goed gestart als die van mij

Xxx Winde

Maandag 11/02/’19

3 gedachten over “Maandag 11/02/’19

  • 12 februari 2019 om 12:31 am
   Permalink

   Winde hella hou me op hoogte waar ben he nu en dat is Mbu

   Beantwoorden
 • 12 februari 2019 om 11:32 am
  Permalink

  Goed bezig Winde. Ik wist niet dat je blogt. Ik mis je verschrikkelijk. Maak er daar het beste van <3

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *