Goede avond iedereen,

Vandaag was ik heel erg moe, door mijn hevige aanval van gisterenavond. Ik was hierdoor heel afwezig en niet echt aan het volgen tijdens de therapie├źn. Gelukkig hadden we niet zoveel te doen vandaag. We hadden conditie op maat, ergotherapie en ik en de ander. Dus maar 3 sessies.
Ik heb gisteren dosering aangevraagd zodat ik niet meer teveel sessies op een dag moet volgen. Ik heb gemerkt dat maandag echt wel te druk was. 5 therapie uren op 1 dag, dat is gewoon veel te veel, zowel fysiek als mentaal.
Hopelijk mag ik dan vanaf volgende week doseren.

Deze avond ben ik nog op stap geweest met Kaat. Dit was echt mega gezellig en alweer te lang geleden. Ik mis haar nu al. Het is echt bizar, we zijn zo verschillend maar toch klikt het zo goed tussen ons. Bij Kaat kan ik echt 100% mezelf zijn.

Ik weet dat mijn blogs wat korter zijn de laatste dagen, maar ik ben echt heel erg moe.
Ik hoop dat mijn vermoeidheid terug wat betert en ik terug wat actiever kan schrijven.

Slaapwel iedereen en remember deze quote:

Xxx Winde

Donderdag 28/02/’19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *