Hey hey,

Gisteren was ik zo moe dat ik ook dan niet kon schrijven. Er gebeurt de laatste tijd zoveel, zowel in mijn hoofd als in mijn omgeving.
Ook deze avond was weer heel heftig. Er is van alles gebeurd op de afdeling waardoor ik een beetje in paniek schoot. Gelukkig was de groep er om mij gerust te stellen. Ik heb dan nog wat getekend zodat ik mijn gedachten wat van mij af kon zetten en dat heeft me zeker geholpen.
Nu zit ik op mijn bed in de kamer, samen met mijn kamergenote ben ik naar ‘Thuis’ aan het kijken. Super gezellig ☻
Morgen nog 1 dagje therapie en dan weekend, hopelijk vind ik wat rust thuis. Het is echt nodig, want ik ben mega moe. Ik weet gewoon niet hoe ik nog uitgerust moet geraken.
Ik hoop ook dat de nachten wat rustiger verlopen, laatste tijd slaap ik niet zo goed. Veel draaien en keren, veel piekeren,… Kon ik maar gewoon een keer doorslapen en uitgerust zijn als ik op sta.

Ik weet dat ik wat kortere berichten schrijf de laatste tijd, maar dat komt doordat ik het heel lastig heb en niet alles kan delen doordat het voor mezelf ook niet zo duidelijk is.
Ik probeer wel dagelijks iets te schrijven. Dit zal niet altijd lukken door omstandigheden. Ik hoop dat jullie dat begrijpen.

Goede nacht iedereen

Xxx Winde

Donderdag 21/02/’19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *