Hey iedereen,

Vandaag had ik een vrij heftige dag, vooral ’s avonds. Dit maakt dat ik nu niet zoveel ga schrijven, want ik moet mijn rust goed bewaken op deze moment. Ik probeer om morgen wat uitgebreider te schrijven maar kan jullie (en mezelf) niet beloven dat ik me morgen beter voel.
Ik heb gemerkt dat verpleegkundigen op deze afdeling veel rustiger omgaan met mijn aanvallen. Ze geven me ook gewoon alle tijd die ik nodig heb om bij te kome en zijn heel begaan. Ze lijken beter te begrijpen wat ik doormaak op die moment en wat ik nodig heb.

Ik merk dat het vandaag echt niet lukt om te schrijven, hopelijk morgen wel.

Slaapwel iedereen

Xxx Winde

Dinsdag 19/02/19

Eén gedachte over “Dinsdag 19/02/19

  • 19 februari 2019 om 7:01 pm
    Permalink

    Geniet van je rust… en fijn dat ze je beter aanvoelen!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *