Hey hey,

Vandaag ook weer een hele lastige dag. Ik heb echt het gevoel dat alles alleen maar erger wordt. Ook vanochtend weer een aanval met verlamming achteraf. Deze keer waren er geen ‘slimme’ verpleegkundigen die met mij probeerden te communiceren. Ik had gehoopt dat dit toch gebriefd was en dat ze hier rekening mee gingen houden, maar daar heb ik mij dus in vergist.

Ook mentaal ben ik terug aan het wegzakken en nemen negatieve gedachten weer stilaan de overhand. Dit wil ik zeer graag voorkomen, maar ik heb het gevoel dat het al te laat is. Ik heb heel veel gesprekken al gehad de voorbije 2 dagen en blijf ook wel gesprekken aanvragen. Ik heb ze echt nodig.

Ik ga hier niet verder op in gaan, want dan wordt het heel erg persoonlijk. Dit vind ik nog net iets te lastig.

Ik ga proberen nog wat rust te vinden vandaag, voor mijn lichaam en mijn hoofd.
Hopelijk lukt dat ook een beetje.

Geniet nog van jullie dagje

Xxx Winde

It’s always inspiring when people all come together and be strong as a group. This is why I feel so strongly to put the message to people that we need to stand together in tough times.
Thnx to the group MBU’ers om mij te blijven steunen. Samen kunnen we dit aan!

Dinsdag 12/03/’19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *