Wat een fijne top dag heb ik vandaag gehad!

Terug een dag waar ik veel energie uit heb gehaald om verder te leven en door te zetten. Lang geleden dat ik nog echt zo een dag gehad heb.

Dankjewel Stefanie! De babbel met jou vanochtend heeft me echt deugd gedaan☻♥
Dankjewel ook aan OTL, want mijn therapie bij jullie doet me ook altijd goed. Zeker nu we bezig zijn met nadenken over een tentoonstelling/verkoop van mijn schilderijen.

Ik denk de laatste tijd veel terug aan hoe m’n leven zonder aanvallen was. Hoe zou mijn leven er nu uitzien als die aanvallen er nooit waren gekomen? Ik weet dat het beter is vooruit te kijken in de plaats van achteruit, maar ik heb het gevoel dat ik zoveel aan het missen ben in mijn leven. Ik weet niet waar de meeste 18 bijna 19 jarigen mee bezig zijn. Ik denk niet dat de meeste heel de dag thuis zitten zoals ik, misschien heb ik het fout? Ik weet het niet.

Vandaag was wel een fijne dag voor mij. Ik hoop morgen ook.

Hoe was jullie dagje? Ik hoop ook voor jullie dat jullie een fijne dag hadden.

Xxx Winde

17/04/’19

2 gedachten over “17/04/’19

 • 18 april 2019 om 6:13 am
  Permalink

  Wat doet het plezier om een positieve jonge vrouw te zien schrijven. Kijk inderdaad alleen vooruit: het verleden kan je niet meer veranderen maar je kan er wel lessen uit trekken?. Nu Jan een opflakkering heeft (je ziet er zijn nog wonderen) kan ik ook weer genieten van het zonneke en het leven zoals het is
  ?

  Beantwoorden
 • 18 april 2019 om 11:01 am
  Permalink

  Fijn dat je genoten hebt Winde.
  Terugblikken naar mooie dagen lijkt me zeker geen goed idee, het kan waarschijnlijk helpen om te blijven openstaan voor nieuwe mooie tijden…
  Veel liefs uit het zonnige Karinthië waar we omringd zijn door 13 sympathieke ezels op de boerderij van een fijne Oostenrijkse collega…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *